Over mij

Angelique Moller

Mijn naam is Angelique Moller. Van jongs af aan houd ik mij al bezig met mijn passie en grote liefde: paarden. Naast het rijden en verzorgen geniet ik vooral van het zijn met de paarden en alles wat daarbij komt kijken.

Ik ben eigenaresse van Stal de Langenberg, pension/pensioenstal en daarnaast docent op het Zone College in Almelo. Tevens ben ik gediplomeerd instructrice paardensport en gecertificeerd Horsense-coach. Vroeger heb ik fanatiek in de sport gereden op ZZ dressuur-, M spring- en M eventing niveau. Tevens ben ik reservekampioen van Nederland geweest bij de tuigpaarden gereden door dames. 

In 2001 ben ik samen met mijn man op deze prachtige plek in Ambt Delden komen wonen. De kippenstal is omgebouwd tot paardenstal en alle weilanden zijn omheind. Zo is onze droom om een eigen paardenbedrijf op te zetten, werkelijkheid geworden.

Na het overlijden van mijn man in 2016, heb ik het bedrijf zelfstandig voortgezet. Tot dit moment werden de paarden nog individueel gehuisvest maar vanwege het welzijn van het paard heb ik de keus gemaakt om de paarden op een natuurlijkere manier te gaan houden. Dit betekende een omschakeling naar 24/7 in kuddeverband met de beschikking tot onbeperkt ruwvoer, water, schuilmogelijkheid, ruime tracks en verschillende vrij toegankelijke paddocks en weides.

 

Missie en visie

Mijn missie is om het welzijn en de gezondheid van de paarden zo optimaal mogelijk te houden. Daarnaast wil ik door middel van coaching en paardbeleving mensen laten ontdekken wat een paard voor je kan betekenen. 

Mijn visie is om mens, dier en natuur dichter bij elkaar te brengen door het realiseren van o.a een paard belevenispark. Hier kan zowel jong als oud een mooie en plezierige tijd tussen en met de paarden beleven in een rustige en ontspannen sfeer.